Wij vechten mee tegen kinderkanker! – Youstify.nl

Gratis verzending, ook bij aanbiedingen!

7 dagen per week thuisbezorgd!

Niet goed? Geld terug garantie!

Wij vechten mee tegen kinderkanker!

Maatschappelijk betrokken
Bij Youstify.nl zijn we gepassioneerd door het maken van een positieve impact en willen bij ook ons steentje bijdragen. Daarom hebben we besloten om elke maand een bedrag te doneren aan KiKa - Stichting Kinderen Kankervrij. KiKa is een organisatie die zich inzet voor het financieren van onderzoek naar kinderkanker, met als ultiem doel om de genezingskans te verhogen en de kwaliteit van leven voor kinderen met kanker te verbeteren.

"Indirect doneren onze klanten en dragen zij dus ook een steentje bij aan de onderzoeken naar kinderkanker."

Ons doel is iets terug geven aan de samenleving
We geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om terug te geven aan de samenleving en bij te dragen aan een betere wereld. Kinderkanker is een zeer ernstige en emotionele uitdaging voor gezinnen overal ter wereld, en we willen ons steentje bijdragen om het verschil te maken. Door te donderen aan KiKa kunnen zij een directe impact hebben op het leven van kinderen en hun families die worden getroffen door deze verwoestende ziekte.

Elke aankoop bij Youstify.nl draagt bij aan het ondersteunen van belangrijk onderzoek, het verbeteren van de zorg voor kinderen met kanker en het aanbieden van steun aan hun families. Samen kunnen we een aanzienlijke impact maken en een verschil maken in het leven van kinderen die dapper vechten tegen kanker.


Maandelijkse bijdrage
Elke maand doneren we een deel van onze opbrengst aan KiKa. Door middel van onze inzet en de loyaliteit van onze klanten, kunnen we samen een positieve verandering teweegbrengen. We zijn trots om deel uit te maken van dit belangrijke werk en we kijken er naar uit om onze bijdrage aan KiKa voort te zetten, zodat we gezamenlijk kunnen blijven vechten tegen kinderkanker. Steun Kika!


Gratis verzending
Binnen 24 uur verzonden
100% Tevredenheidsgarantie
Beoordeeld met een 4.8/5⭐⭐⭐⭐⭐